Over mij.


Mijn naam is Martine Thomassen, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens. In 1984 geboren in Rotterdam en inmiddels alweer twintig jaar woonachtig in Capelle aan den IJssel. Vanuit Brabant kwam ik als negentien jarig meisje naar de grote stad. Ik was er immers geboren, maar heb mijn jeugd doorgebracht in Dinteloord, ja dat kleine plaatsje wat op de suikerpakken genoemd staat.

De veelzijdigheid van de Rotterdamse binnenstad was wat me enorm aantrok. De mogelijkheid om het verschil te kunnen maken in het jonge leven van een kind in de binnenstad was één van redenen om ervoor te gaan.

Gedurende mijn gehele onderwijs carrière ben ik werkzaam geweest op zogenoemde binnenstadscholen, waarbij ik verschillende rollen heb vervuld.

Daarna ben ik twee jaar werkzaam geweest als ambulant dienstverlener bij de Koninklijke Auris groep, waar ik leerlingen én het systeem rondom de leerling met een (vermoeden van) TOS heb begeleid.


Middels mijn eigen praktijk wens ik een vraagbaak, inspirator en begeleider te zijn voor zowel onderwijsprofessionals, kinderen als ouders. En dit alles op een laagdrempelige manier in een kleinschalige en vertrouwde setting.

Ruim 20 jaar ervaring en expertise!